Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!!! Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!!!!!

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ στο ΠΠΥΥ 00100-00001 (πρώτη σελίδα), είναι ο κωδικός εξαπάτησής μας από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Η σημερινή αμαρτωλή ηγεσία των Ξενογιαννακοπούλου - Γεννηματά, είναι αυτή που διατήρησε τη διαφθορά, με τη διατήρηση της ΙΧ Επιτροπής ΠΠΥΥ (Επιτροπής Προμηθειών Υπουργείου Υγείας), είναι αυτή που διατήρησε τον διεφθαρμένο ελεγκτικό μηχανισμό με τον Σαμπατακάκη Γενικό Επιθεωρητή. Τον Σαμπατακάκη που σε εμένα (όταν ήμουν Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ), μου έκανε ανήθικες προτάσεις για παρατεταμένες διακοπές στα νησιά του Αιγαίου, για να υποκύψω και να μη γράφω εκθέσεις έρευνας, ώστε να με κρατήσει στον διεφθαρμένο ελεγκτικό μηχανισμό.
ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ:
Η διακήρυξη Νο 14364 / 21-7-2010 του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, είναι τύποις και ουσία, διακήρυξη της Επιτροπής ΠΠΥΥ, ένα όργανο στην απόλυτη αρμοδιότητα και εξουσία της ηγεσίας του διεφθαρμένου Υπουργείου Υγείας. Ένα όργανο, του οποίου τη διάλυση δεν είχα διστάσει να προτείνω, 3 μήνες μετά τη σύστασή του από τον Αβραμόπουλο!!!!!
Όπως ανεχόντουσαν επί 4ετία οι γαλαζοπράσινες απαυτές, τις απευθείας παράνομες προμήθειε
ς και αναθέσεις εργολαβιών και γνώριζαν στο διεφθαρμένο υπουργείο ότι παρανομούν, όπως παράνομα ασκούσαν και ασκούν αφόρητες πιέσεις για εγκρίσεις Ε.Σ. των εμφανώς παράνομων δαπανών, με την ίδια άνεση της ασυδοσίας που τους δίνει η κρατική εξουσία, ενέκριναν τη διακήρυξη Αρ. 14364 / 21-7-2010, για ψευδοδιενέργεια ψευδοδιαγωνισμού ανάδειξης εργολάβου καθαριότητας, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ετήσιας δαπάνης 940.000,00 € .......


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά και ξεκάθαρα στις διακηρύξεις μειοδοτικών διαγωνισμών είναι, να μη φωτογραφίζουν οι όροι της διακήρυξης τον προμηθευτή ή τον εργολάβο και εδώ, σε μια διακήρυξη που στάλθηκε για δημοσίευση και στην επίσημη εφημερίδα των ...."Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων" (!!!!!!), διαπιστώνουμε στο άψε-σβήσε, ότι σε δύο διαφορετικές σελίδες της, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ "ΑΝΑΞ ΑΕ".
ΣΕΛΙΔΑ -15-
"....8.- ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ της παρ. ....... όπου να δηλώνει ότι:.....
.....γ.- Διαθέτει άρτια οργανωμένο συνεργείο καθαρισμού στην περιφέρεια ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (αποδεικνύεται από σύμβαση καθαριότητας και βεβαίωση καλής εκτέλεσης). ...." !!!!!!!
Δεν είναι θαύμα???? Αυτές οι 2 αράδες φωνάζουν ρυθμικά "ΑΝΑΞ - ΑΝΑΞ - ΑΝΑΞ - ΑΝΑΞ - ΑΝΑΞ -........". Μια γελοία διακήρυξη, που απευθύνεται σε σύμπασα την Ευρωπαία γη και προσκαλεί όλες τις ευρωπαίες εταιρείες καθαρισμού, τους λέει ξερά, ότι πρέπει οπωσδήποτε να έχουν δουλειές στη Θεσσαλία, όπου βασιλεύει αιωνίως ο "ΑΝΑΞ" και να διαθέτουν οπωσδήποτε ανταυτού, συμβάσεις με το δημόσιο, προσωπικό που το πληρώνουν να κάθεται και να περιμένει πότε θα κερδίσει δουλειά το αφεντικό που δεν είναι ΑΝΑΞ, και κυρίως να έχουν και βεβαίωση ....καλής εκτέλεσης για δουλειά που δεν θα πάρουν ποτέ!!!!!! λόγω ΑΝΑΞ!!!!!!
ΣΕΛΙΔΑ -70-
".......ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1.- Ο Ανάδοχος οφείλει να διαθέτει κατάλληλα οργανωμένο και στελεχωμένο τμήμα στην περιοχή της έδρας του Νοσοκομείου, το οποίο θα παρέχει ταχεία και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε περιπτώσεις εκτάκτων - επειγουσών αναγκών. Ο Ανάδοχος οφείλει να προσκομίζει κάθε πρόσφορο στοιχείο, από το οποίο θα αποδεικνύεται ότι πληρεί την πιο πάνω απαίτηση, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να καταθέσει επί ποινή απόρριψης, συμβάσεις από όπου θα προκύπτει ότι απασχολούν τουλάχιστον δέκα καθαρίστριες στην περιφέρεια της έδρας του Νοσοκομείου (διεύθυνση εγκατάστασης, απασχολούμενο προσωπικό, κλπ)..."
=== και προς άρση πάσης παρανόησης για τον χρόνο ισχύος του παράνομου όρου, ρίχνει αμέσως τη μπουνιά!!!!===
"...2.- Το Νοσοκομείο έχει δικαίωμα να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις των ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ, ώστε να βεβαιωθεί για τη δυνατότητα αυτών να ανταποκριθούν σε όσα ζητούνται με τη διακήρυξη....." !!!!!!!!!!!
============================== =
Ταλαίπωρε υποψήφιε μικροεργολάβε, που ο ΑΝΑΞ δεν σε αφήνει να εργολαβήσεις επί 4-5 και χρόνια, τη κολοχτυπητή να παίξεις αδιάκοπα, δουλειά δεν πρόκειται να πάρεις στον αιώνα τον άπαντα.
Αναζητείται έντιμος εισαγγελέας. Δεν πρόκειται για διαγωνισμό, αλλά για απάτη και καραμπινάτο σκάνδαλο ξανά υπέρ του ίδιου εργολάβου. Αυτόν που οι γαλαζοπράσινες κυβερνήσεις παράνομα τον επέβαλαν, παράνομα παρέτειναν επί μακρόν και με απευθείας αναθέσεις τις συμβάσεις του (σε Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, ΤΕΙ, Δικαστήρια) και στήνουν έναν ψευδεπίγραφο διαγωνισμό, του οποίου οι όροι παράνομα φωτογραφίζουν απόλυτα την επικυριαρχία του.
Ακόμα μια διάτρητη διαδικασία επιβολής της παρανομίας, που φέρουν ξεκάθαρη έγκριση της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας......
.....................Ζητείται ένας έντιμος Εισαγγελέας!!!!!!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ????????????
ΕΓΚΛΗΜΑΑΑΑΑΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails