Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ο Κιλτίδης «κάρφωσε» τον Κοντό

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος, μία ημέρα μετά την αποστολή στη Βουλή φακέλου με δικογραφία που τον εμπλέκει στην υπόθεση του Βατοπαιδίου, με εύσχημο αλλά σαφή τρόπο μετέθεσε τις ευθύνες που του αποδίδονται στον πρώην προϊστάμενό του Αλέξανδρο Κοντό.

Προσερχόμενος κατόπιν δικού του αιτήματος στην Εξεταστική Επιτροπή......

ο Κώστας Κιλτίδης αποποιήθηκε κάθε ευθύνη για τις αποδιδόμενες σε εκείνον πράξεις σχετικά με τον αποχαρακτηρισμό έκτασης χιλιάδων στρεμμάτων που διεκδικούσε προς αξιοποίηση η μονή στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, όπως περιέχονται στη δικογραφία και βασίζονται στην πρόσφατη απολογία της πρώην διευθύντριας Πολιτικής Γης του υπουργείου Σταματίνας Μαντέλη.
«Εγώ δεν παρήγγειλα καμία γνωμοδότηση. Τη γνωμοδότηση τη ζήτησε η Διεύθυνση Πολιτικής Γης που υπάγεται και ελέγχεται από τον υπουργό» ανέφερε και συμπλήρωσε πως «ουδέποτε υπήχθη στην αρμοδιότητά μου. Το λέω χαμογελώντας, γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Ουδέποτε η Διεύθυνση Πολιτικής Γης είχε σχέση διοικητική ή εποπτική με εμένα. Και να ήθελα λοιπόν, δεν μπορούσα».

ΑΠΟ PIAZZA DEL POPOLO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails