Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Έσκασε πράσινη βόμβα στην Άρτα !!!



Βρε παιδιά, βρε παιδιά θα σας μαλώσω, τι πράγματα είναι αυτά που κάνετε εκεί στο ΠΑΣΟΚ της Άρτας; Είπαμε να συγχωνευτούμε, να γίνουμε πολλοί, όχι να διαλυθούμε !!!
Κι εγώ που νόμιζα ότι ο Καλλικράτης με τις συγχωνεύσεις του θα δημιουργούσε συνθέσεις...


Πού να φανταστώ ότι θα δημιουργούσε διχόνοια και καυγάδες;
Ανοίξτε τα αυτιά σας κι ακούστε πώς έχουν τα πράγματα στο ΠΑΣΟΚ Άρτας, ή μάλλον θα έπρεπε να πω ΣΤΑ ΠΑΣΟΚ Άρτας, γιατί απ' ότι φαίνεται, είναι πάνω από ένα!!!
Αρχές της βδομάδας, βγάζει μια ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που λέει :

"Για να σταματήσουμε τα διάφορα σενάρια που είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα, περνάνε στην κοινωνία της Άρτας, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κόμματος, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό και οι εν ενεργεία Δήμαρχοι που στηρίχτηκαν από το Κίνημα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, δηλώνουμε ανεπιφύλακτα ότι θα παλέψουμε αταλάντευτα για τη δημιουργία τεσσάρων (4) Δήμων στο νομό της Άρτας."...

Δημοσιεύεται και στις εφημερίδες με σφραγίδες και βούλες και λογότυπα, γίνεται αντικείμενο συζήτησης και παραπολιτικής και κουτσομπολιού και χτες το βράδυ κατά τις 11 παίρνω ένα e-mail, που τινάζει στον αέρα το "όλοι μαζί".
Γνωστός στην Άρτα ο Χρήστος ο Κατσαούνος που υπέγραφε το mail, αλλά επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μου, περίμενα να έρθει το πρωί, για να σιγουρευτώ ότι το είχε στείλει ο ίδιος. Τελικά η ανακοίνωση είναι πραγματικά δική του, στάλθηκε και στις εφημερίδες και έτσι αναδημοσιεύω το mail του, με την σιγουριά ότι είναι δικό του:

"Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να καταδικάσω την διασπορά ψευδών ειδήσεων, σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα περί ομόφωνης απόφασης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Άρτας σε σχέση με το χωροταξικό του σχεδίου Καλλικράτης και την δημιουργία τεσσάρων νέων Δήμων στο Νομό Άρτας.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Άρτας, ουδέποτε έλαβε καμία απόφαση σχετικά με την χωροταξική κατανομή του σχεδίου Καλλικράτης και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, περί σύμπλευσης και κοινής πορείας Νομαρχιακής Επιτροπής, Βουλευτών και Δημάρχων που στηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα.
Κατσαούνος Χρήστος
Μέλος ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΑΡΤΑΣ
Γραμματέας Οργανωτικού ΝΕ ΑΡΤΑΣ "

Λοιπόν, πώς σας φαίνεται; Πόσα ΠΑΣΟΚ έχει τελικά η Άρτα; Έχει ένα, έχει δύο, ή θα προκύψει και τρίτο; Αυτή είναι η νέα κολοκυθιά, όχι πόσοι Δήμοι θα προκύψουν με τον Καλλικράτη !!!
Κι έτσι, αποδεικνύεται ότι "Ους το ΠΑΣΟΚ συνέζευξε, Καλλικράτης χωριζέτω" !!!
Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις, γιατί φαντάζομαι ότι αυτή την ώρα πολλοί τρέχουν και δεν φτάνουν και εδώ, αλλά και κεντρικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails