Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ένα έγκλημα των αρχόντων με τη συναίνεση του λαού...!


Αυτό το Σαββατοκύριακο θα συντελεστεί ένα μεγάλο έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, αλλά με τη συναίνεσή του!
Συγκεκριμένα, με νόμο που θα ψηφίσει η Βουλή, θα υποδουλώσει για τις επόμενες δεκαετίες οικονομικά εμάς και τα παιδιά μας, σπρώχνοντάς μας στην οικονομική εξαθλίωση. Μια οικονομική εξαθλίωση, που χωρίς υπερβολή, στους μεγαλύτερους σε ηλικία θα θυμίζει μετακατοχική περίοδο.
Φυσικά, η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους εγκάθετους των ΜΜΕ, προετοίμασαν το κλίμα, τρομοκρατώντας τον κόσμο και εξωραΐζοντας τα οικονομικά μέτρα που λα ληφθούν σε βάρος του.....


Κάτι ψόφιες κορώνες αντίδρασης ακούγονται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά περιμένουμε να δούμε τι θα πράξει κατά την ψήφιση της συμφωνίας στη Βουλή. Σωστά ο λαός μας λέει πως «όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μουτσούνα».
Άλλωστε ακόμα και μέχρι τώρα μας λένε ψέματα. Κανείς δεν βγήκε να πει την αλήθεια στον κόσμο. Τρανή απόδειξη ότι ακόμη και το περιεχόμενο της συμφωνίας με το ΔΝΤ, θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα, γιατί ή η κυβέρνηση φοβάται ότι θα υπάρξουν κινητοποιήσεις την ημέρα της πρωτομαγιάς. Τόσο μαλάκες μας θεωρούν πια; Μάλλον δίκιο έχουν!
Γελοίοι έχουν καταντήσει όλοι οι μεγαλόσχημοι δημοσιογράφοι, αυτοί που πληρώνονται με πολλές χιλιάδες ευρώ το μήνα, όταν υποστηρίζουν ότι ο εργαζόμενος και ο συνταξιούχος με εισόδημα κάτω του χιλιάρικου πρέπει να υποστεί θυσίες, για να πληρωθούν χρέη που δημιουργήθηκαν από τη συμμαχία διεφθαρμένων πολιτικών, άπληστων επιχειρηματιών, πουλημένων συνδικαλιστών και ψευταράδων μεγαλοδημοσιογράφων.
Τώρα, αφού ήδη στο όνομα του εκσυγχρονισμού ξεπουλήθηκαν τα πάντα σ’ αυτή τη χώρα, το τελευταίο που απέμεινε είναι να πουληθεί η ακίνητη περιουσία, ο ορυκτός πλούτος και το εργατικό δυναμικό σε εξευτελιστικές τιμές.Άραγε τα παιδιά μας, όταν θα τουφεκάνε όποιον από εμάς βλέπουν στο δρόμο, ως συνυπεύθυνο γι’ αυτή την εθνική τραγωδία, θα έχουν άδικο;
Για όσους δεν υποψιάζονται τι θα συμβεί καλό θα ήταν να δουν τι συνέβει στην Αργεντινή, όπως καλό θα ήταν να διαβάσουν για την περίφημη απάτη του αποπληθωρισμού που διαφημίζεται έντεχνα από τα παπαγαλάκια των media.
Καλό θα ήταν οι νεοέλληνες καναπεδάνθρωποι να ξυπνήσουν από το λήθαργο της αδιαφορίας και της απάθειας και να αγωνιστούν για την ελευθερία και την επιβίωση τους.
Αύριο είναι πρωτομαγιά και, ως συνήθως, δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των νεοελλήνων θα την γιορτάσει ψήνοντας μπριζόλες στα κάρβουνα σε κάποια εξοχή, αντί να κινητοποιηθεί.
Σε λίγους μήνες, που η ανεργία θα φτάσει στο 40% και η εγκληματικότητα θα χτυπήσει κόκκινο, θα είναι αργά.
Όταν αντιληφθούμε ότι το εισόδημά μας δε θα μας φθάνει ούτε για τα στοιχειώδη (ψωμί ,γάλα, τυρί, ύδρευση, ΔΕΗ, τηλέφωνο) θα είναι αργά.
Όταν οι τράπεζες θα αρχίσουν μαζικές κατασχέσεις ακινήτων, δηλαδή σε εξευτελιστικές τιμές τα σπίτια μας και τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία μας θα περιέλθουν στα χέρια των λίγων θα είναι αργά.
Που είναι η δική μας ευθύνη;
- Ψηφίζαμε τόσα χρόνια διεφθαρμένες κυβερνήσεις και ανεχθήκαμε τις συμπεριφορές τους.
- Τους ψηφίζαμε όχι για το καλό της χώρας αλλά για το προσωπικό μας συμφέρον (διορισμοί, μεταθέσεις, ρουσφέτια κλπ)- -
- Επιτρέψαμε στους εαυτούς μας να αποχαυνωθούν με τα ναρκωτικά τηλεσκουπίδια της ιδιωτικής τηλεόρασης και να ασχολούμαστε με τα μπούτια της κάθε ατάλαντης τηλεπερσόνας, την οποία εμείς οι ηλίθιοι χλευάζουμε, όταν αυτή καθαρίζει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα.
Το χειρότερο έγκλημα μας είναι η φοβερή απάθεια και αδιαφορία μας για τη διακυβέρνηση της χώρας , το οποίο τώρα θα πληρώσουμε πολύ ακριβά.


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails