Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Δε θέλουμε το Δ.Ν.Τ κυριοι... Έχουμε το δικαιωμα;

Tο ότι το Δ.Ν.Τ. έχει μπει κιόλας στην διαδικασία να ενεργεί στα οικονομικά και πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας, το γνωρίζουμε ήδη.
Αυτό που πολύ δεν γνωρίζουν, είναι το ότι το Δ.Ν.Τ. δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Το Δ.Ν.Τ. είναι ο μοντέρνος τρόπος εισβολής ξένων δυνάμεων και συγκεκριμένα της Αμερικής, σε ξένες μη φίλιες χώρες προς αυτούς. Έτσι σκλαβώνεις πλέων μια χώρα.
Πρώτα την τρομοκρατείς μέσω των ΜΜΕ ότι δήθεν υπάρχει κρίση, την οποία δημιουργείς και σκηνοθετείς ο ίδιος.
Δεύτερον κανονίζεις να έχεις στην εξουσία της χώρας αυτής μαριονέτες πολιτικούς, οι οποίοι κάνουν αυτά που εσύ τους λές να κάνουν.....




Τρίτον αφού μετά η χώρα αυτή σε καλεί να επέμβεις για να την σώσεις ως ο από μηχανής θεός, τότε της αρπάζεις ότι

οικονομικούς πόρους διαθέτει και την υπερχρεώνεις.

Και τότε αρχίζουν να παίζουν τα όργανα που λέει ο λαός. Σε εκβιάζουν μονίμως π.χ. να ψηφίζεις στον ΟΗΕ η ΝΑΤΟ υπέρ των δικών τους συμφέρων.

Τέτοια θέματα θα μπορούσαν να είναι για την Ελλάδα, το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων, οι γκριζοποίηση και μοίρασμα του Αιγαίου στον 25ό μεσημβρινό υπέρ της Τουρκίας, η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων πετρελαίου από αμερικάνικες Εταιρίες, η Κοσοβοποίοιση της Θράκης μας και πολλά άλλα δυσμενή γεγονότα.

Ελληνίδες και Έλληνες,

αυτό δεν θα πρέπει να το αφήσουμε ποτέ να περάσει. Η Ελλάδα πέρασε χειρότερες τρικυμίες και μπόρες, αλλά μέσα από την μαχητικότητα που μέσα μας κυλά, και που χρόνια τώρα προσπαθούν οι ανθέλληνες να υπνωτίσουν, θα τα καταφέρουμε.

Πρέπει όμως να οργανωθούμε και να αποτάξουμε τα μικρόβια των ξένων δυνάμεων που είναι μαζεμένα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Το πρώτο μας βήμα είναι γίνει γνωστό σε όλους ο σκοπός του Δ.Ν.Τ.

Κουράγιο και υπομονή γιατί και η Ελπίδα που πεθαίνει τελευταία έχει ελληνική προέλευση.

ΑΠΟ news24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails