Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Το έχασες το τρένο πατριώτη!


Είχαμε πρόσφατα γράψει, πως σε μικρό χρονικό διάστημα ο Σαμαράς θα αποφάσιζε μόνος του για το αν θα αναδεικνυόταν σε εθνικό ηγέτη ή θα κατέληγε άλλη μία από Έβερτ. Δυστυχώς για τον ίδιο φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων, υπέκυψε στις οδηγίες του ΔΟΛ και της πρεσβείας και οδεύει ολοταχώς προς την έξοδο, μία έξοδο που μπορεί να καθυστερήσει ίσως μερικά χρόνια, αλλά είναι αναπόφευκτη πλέον. Ξέχασε γρήγορα βλέπετε τις 800.000 πατριώτες που τον ψήφισαν και πίστεψε ο ανόητος πως ο ΔΟΛ θα τον φέρει στην εξουσία! Αν έχουμε δίκιο, και έτσι είναι τα πράγματα, τότε πρόκειται για άνθρωπο πλέον ηλίθιο του ΓΑΠ.


Ο Σαμαράς δεν κατόρθωσε να αρθρώσει πολιτικό λόγο αξιόπιστο στην οικονομία, πέρα από κάποια ψελλίσματα για να μην κοπεί ο 14ος μισθός! Είναι δυνατόν να θέλεις να κυβερνήσεις και να μην μπορείς στην παρούσα συγκυρία να καταθέσεις ένα αξιόπιστο πρόγραμμα οικονομικής διαχείρισης και ανάπτυξης; Εδώ βέβαια κάποιος θα μπορούσε να τον δικαιολογήσει, καθώς θα μπορούσε να πει πως δεν υπάρχει άλλη λύση από την πολιτική ΠΑΣΟΚ. Παρότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, ας το δεχθούμε.
Εκεί όμως που είναι πραγματικά αδικαιολόγητος και στην ουσία αυτοκτόνησε, είναι η μη κήρυξη ανένδοτου για τον νόμο περί ιθαγένειας. Σε αυτόν δεν υπάρχει δικαιολογία, πέρα από την υπόκλιση στην πρεσβεία και τον ΔΟΛ. Και μην μας πείτε πως δεσμεύθηκε να τον καταργήσει. Εμείς τον πιστεύουμε... Αλλά όταν δεν κάνεις αντιπολίτευση στην οικονομία, γιατί δεν κάνεις σε αυτόν τον τομέα; Γιατί δεν προασπίζεσαι τα εθνικά συμφέροντα, τα συμφέροντα δηλαδή όλων των Ελλήνων; Ο ανένδοτος μέχρι η χώρα να επιστρέψει στην συνταγματική νομιμότητα ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Σαμαρά που πέρασε... Τώρα θα δοθεί βορά στα κομματόσκυλα της Ρηγίλλης και όσοι τον ψήφισαν θα απολαύσουν το θέαμα.
Να προλάβω βέβαια και τις ενστάσεις των εγκάθετων: "μα θα καταστρεφόταν η χώρα, θα ανέβαιναν τα spreads αν ο Σαμαράς κήρυττε ανένδοτο για την ιθαγένεια". Πρώτον, η χώρα καταστρέφεται πολύ περισσότερο από τον λαθρονόμο, και δεν εννοώ μόνο εθνικά και μακροπρόθεσμα, αλλά και οικονομικά. Η ευκολία παροχής ιθαγένειας θα φέρει και άλλους μετανάστες, τους οποίους εμείς οι χρεωκοπημένοι και με μειωμένους μισθούς θα τρέφουμε! Δεύτερον, το τι καταστροφή θα πάθει η χώρα, όταν οι Ευρωπαίοι καταλάβουν με ποια ευκολία κάνουμε στην Ελλάδα ευρωπαίους πολίτες, το έχετε σκεφθεί; Επειδή λοιπόν δεν το έχετε, σας λέμε πως σε λίγα χρόνια αυτή θα είναι η δικαιολογία για την αποπομπή μας από την ΕΕ! Προκειμένου να μην παραδεχθούν (οι ΠΑΣΟΚΟΙ) την απάτη του αρχιερέα της διαπλοκής για την ένταξή μας στο ευρώ, θα χρησιμοποιήσουν και ως δικαιολογία την λαθρονομιμοποίηση, πως δηλαδή μας διώχνουν όχι γιατί ποτέ δεν έπρεπε να έχουμε μπει, αλλά γιατί θα έχουμε εκατομμύρια μη ευρωπαίους για πολίτες!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails