Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ....ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ???

AddThis  Social Bookmark Button

Νάιτζελ ΦαράζΒρετανός ευρωβουλευτής δήλωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέψει στην δραχμή για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα. Μετά την προκλητική πρόταση των Γερμανών βουλευτών που ζήτησαν από την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της για να ξεπληρώσει το χρέος της, το νέο χτύπημα έρχεται από το Λονδίνο.

Ο Νάιτζελ Φαράζ του ακροδεξιού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) τόνισε ότι ήταν λάθος που η ΕΕ επέτρεψε την Ελλάδα να ενταχθεί στην ζώνη του Ευρώ. "Η ένταξη της Ελλάδας (και της Ισπανίας) κράτησε τα επιτόκια σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο από εκεί όπου έπρεπε να είναι και δημιούργησε μια "φούσκα" δανεισμού", είπε. Δείτε τις δηλώσεις:


Πρόσθεσε ότι εάν η Ελλάδα παραμείνει στην ζώνη του ευρώ "δεν πρόκειται να έχει κανένα μέλλον".

"Αν δεν επιστρέψουν στη δραχμή θα συνεχίσουν να υποφέρουν, όχι μόνο οικονομικά αλλά και κοινωνικά. Φοβάμαι ότι θα ξεσπάσει κοινωνική αναταραχή..." προέβλεψε ο βρετανός ευρωβουλευτής και κατέληξε λέγοντας με πλατύ χαμόγελο:

"Εάν η Ελλάδα χρεοκοπήσει και φύγει από την ζώνη του Ευρώ η Ευρώπη θα ανακουφισθεί. To κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα θα ενισχυθεί".







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails