Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!


Το greek money αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση των επαϊόντων έδωσε "παράταση" στην απορρόφηση του πακέτου των 28 δις που είχε δώσει η κυβέρνηση λαίλαπα της Νουδούλας και της "κουραδομηχανής" Καραμανλή προς τις Τράπεζες.

Μέχρι σήμερα όπως αποκαλύπτει το greek money οι Τράπεζες έχουν απορροφήσει μετά βίας μόλις τα 8 δις ευρώ. Ενώ άπαντες γνωρίζουν και πολύ περισσότερο η κυβέρνηση των "συνεκτικών" υπογραφέντων στο πόδι νομοσχεδίων ,ότι ο Δερβέναγας Τράπεζα ,έχει κλείσει τις στρόφιγγες της ρευστότητας στην αγορά ,παρόλα αυτά η κυβέρνηση ΓΑΠ δίνει παράταση ενώ εν αγωνίως ψάχνει 25 δις ευρώ για να την αφήσουν "ήσυχοι" οι Ευρωπαίοι εταίροι μας.........!!









'Άραγε ,αφού τα λεφτά "υπάρχουν" , ....σας θυμίζουμε τι έλεγε ο νυν Υπ Οικονομίας Παπακωνσταντίνου για το πακέτο των 28 δις εδώ .... αποτυπώνουμε ένα μικρό απόσπασμα των "διαπιστώσεων" ..."Για να στηρίξουμε τις Τράπεζες, βρέθηκαν 28 δις ευρώ. Για το Ταμείο Κατά της Φτώχειας βρέθηκαν 100 εκ. ευρώ και, από αυτά, δεν έχει δοθεί σε κανέναν ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα, το νέο προσχέδιο του προϋπολογισμού προβλέπει 7,4 δις ευρώ επιπλέον φόρους για τους πολίτες. Ας κρίνουν λοιπόν οι πολίτες, πρώτον, ποιες είναι οι προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης.

Από εκεί και πέρα, και λίγο πιο συγκεκριμένα: τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Αλογοσκούφης, στην πράξη, αποτελούν λευκή επιταγή προς τις Τράπεζες, με φτηνή ρευστότητα. Δεν υπάρχει σε αυτά τα μέτρα κανένα εχέγγυο ότι, αυτή η αυξημένη ρευστότητα θα διοχετευτεί στην πραγματική οικονομία, προς όφελος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των φορολογουμένων. Και μάλιστα, η ανακοίνωση αυτών των παροχών στις Τράπεζες έγινε την ίδια ημέρα που η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και μεμονωμένες Τράπεζες καταφεύγουν στα Δικαστήρια εναντίον αποφάσεων του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας, που καλεί τις Τράπεζες να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις για τη συλλογική σύμβαση εργασίας. Την ίδια ακριβώς ημέρα. "....... και αφού οι τράπεζες συνεχίζουν να λυμαίνονται με προκλητικό τρόπο την πραγματική οικονομία προς τι η "παράταση"?????????????

Και ύστερα θέλουν να μην είναι ο λαός καχύποπτος!!!! Πως μπορεί να εξηγηθεί η "σιωπή" όλων των κομμάτων για την κίνηση αυτή ,όταν οι κομματικοί εργατοπατέρες φωνάζουν για τα φοροεισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης??

Αλλά τι μπορείς να περιμένεις από την αντιπολίτευση της Νουδούλας. Αυτή εκτός του ότι ήταν ο παροχός των 28 δις ήταν και ο καταλύτης της πτώχευσης του κράτους. Όσο για τον Καππαδόκη ΛΑΟΣ? εύλογα σιωπά αφού ο καιροσκοπισμός του κόμματος είναι μνημειώδης, άσε που προτεραιότητα έχει το μεταναστευτικό γιατί όπως και να το κάνουμε θέλει και αυτός η "πείνα" να χτυπήσει την πόρτα των πολιτών για να δρέψει κατόπιν δάφνες βουλευτικών εδρών ίσως και καμιά υπουργική θέση σε ένα τυχών συνασπισμό κυβέρνησης. Για τους άλλους δύο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ??? η "πείνα" και η αναταραχή της κοινωνίας είναι το "βούτυρο στο ψωμί" τους. Θα μπορούσαν ποτέ να δώσουν παράταση στην κοινωνική δυσφορία? ΠΟΤΕ! Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης τους, να "κρόζουν" στα βουλευτικά έδρανα .... ίσαμε εκεί!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ" ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΑΠ ΤΑ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ!!!!!

Το είχε πει! "ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ"
Αυτό κάνει!!! Μας παραμυθιάζει!!! Έχει λεφτά και όμως με γδύνει!! ΓΙΑΤΙ ????
ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ...... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!!

ΑΠΟ tolimeri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails