Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Θεωρία συνωμοσίας (;) Ι

Πραγματικά προκαλεί έκπληξη το μένος με το οποίο στρέφεται το ΠΑΣΟΚ ενάντια στον ελληνικό λαό και σε κάθετι ελληνικό. Αυταπάτες δεν είχαμε, γνωρίζαμε και ποιος είναι ο ΓΑΠ, αλλά και ποιοι είναι οι κ. κ. Ραγκούσης, Χρυσοχοΐδης, Γερουλάνος, Ρέππας, Διαμαντοπούλου κτλ. Όμως, περιμέναμε να τηρήσουν τα προσχήματα. Να επιβάλλουν μία-μία τις τιμωρίες προς τους άθλιους Έλληνες. Αντίθετα, αυτή βιάζονται, φαίνεται, να μας τελειώσουν, καθώς οι εντολές τους είναι τέτοιες.
Θα μας πείτε πως συνωμοσιολογούμε και παντού βλέπουμε την αμερικανική παρέμβαση. Γιατί όμως τότε όλα τα μέτρα και το λαθρονομοσχέδιο μαζί;

Η στοιχειώδης πολιτική λογική δεν επιτάσσει να έρχονται ένα-ένα ώστε να μην δημιουργείτε μεγάλη αντίσταση; Δεν σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ τι πραγματικά θα πάρει στις επόμενες εκλογές (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, όχι τι δείχνουν τα κατευθυνόμενα γκάλοπς).
Κάποιοι καλοί άνθρωποι και τίμιοι πατριώτες, όπως ο ΓΑΠ και ο Μητσοτάκης θυμάστε πως είχαν σπεύσει να μας προειδοποιήσουν πως για το καλό μας έπρεπε να δεχθούμε το σχέδιο Ανάν, αλλιώς θα επερχόταν η καταστροφή του Ελληνισμού; Πολλοί τότε τους είχαν λοιδωρήσει με το επιχείρημα "και τι θα μας κάνουν πόλεμο"; Η απάντηση σήμερα μοιάζει προφανής: ΝΑΙ. Αρκεί να σκεφτούμε πως υπάρχουν και άλλες μορφές πολέμου πέρα από την στρατιωτική επίθεση.
Και δεν είναι μόνο το σχέδιο Ανάν. Ακολούθησαν και άλλες απειθαρχίες του ελληνικού λαού. Είπε δια στόματος Καραμανλή το περίφανο ΟΧΙ στο Βουκουρέστι στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Αλλά ακόμα και στα εμβόλια της ανύπαρκτης γρίπης, με τόση προπαγάνδα, πάλι ΟΧΙ είπαμε. Μοιάζει πραγματικά ο ελληνικός λαός να βγάζει αληθινή την -πραγματικά ειπωμένη ή μη μικρή σημασία έχει- φράση του Κίσσιγκερ πως είναι απείθαρχος και δυσκολοκυβέρνητος. Επειδή λοιπόν μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους λαούς πρέπει να τιμωρηθεί ανηλεώς, πρέπει να εξοντωθεί. Ούτε οι Σέρβοι, ούτε ο Σαντάμ, ούτε οι Ταλιμπάν τόλμησαν να πουν τόσα ΟΧΙ μαζεμένα στην καταρρέουσα αυτοκρατορία.
Ο άνθρωπος λοιπόν που έχει ως ξένη γλώσσα την ελληνική (βλ. πάση Θεού και μηδέν εις το πηλίκιο) έχει διαταχθεί να τελειώσει τους Έλληνες, εφόσον αυτοί αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια της πατρίδας του, των ΗΠΑ. Και εφαρμόζει τις εντολές κατά γράμμα.
Τα χτυπήματα είναι καίρια και ισοπεδωτικά. Χτυπά πρώτα το εισόδημα της ραχοκοκκαλιάς του ελληνικού λαού, αυτούς δηλαδή που πρωτοστάτησαν στα τελευταία μεγάλα ΟΧΙ, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους δημόσιους υπαλλήλους. Όταν αυτοί θα πεινάνε κυριολεκτικά, που χρόνος να σκέφτονται και να αντιδρούν. Κάντους να ψάχνουν στα συσσίτια για φαγητό και μετά θα δεις πως θα ακούνε αυτά που θα τους σερβίρουν τα ΜΜΕ.
Ακολούθως, δίνει την ελληνική ιθαγένεια πρακτικά σε κάθε λαθρομετανάστη, αδιαφορώντας αν αυτοί κάποτε γίνουν πλειοψηφία στην Ελλάδα (το αδιαφορώντας είναι σχήμα λόγου, καθώς αυτός είναι ο σκοπός του). Άσε που δεν θα ζει για να το δει, αλλά και να γίνουν πλειοψηφία οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα και να επιβάλλουν ισλαμική δημοκρατία, ο ΓΑΠ θα φύγει στο Αμέρικα και θα κάνει αντίσταση από εκεί. Τώρα που είπα, πως θα φύγει θυμήθηκα αυτήν την ποντικομαμή τον Σημίτη· πού βρίσκεται αυτός; Ο άθλιος που παραμύθιαζε τον ελληνικό λαό με μία αέναη ανάπτυξη και πως με την είσοδο στο ευρώ γινόμασταν μία ισχυρή οικονομία! Αντικειμενικά τελείως πρόκειται σε οικονομικό επίπεδο για τον μεγαλύτερο απατεώνα στην ιστορία του ελληνικού κράτους!
Τέλος, με τον Καλλικράτη ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για ποικίλες διεκδικήσεις και αυτονομήσεις, χωρίς μάλιστα να υπάρχει και κανένα όφελος από αυτήν την αλλαγή έστω στα χαρτιά.
Ακόμη και το prezatv που συχνά κατηγορεί τα μη αριστερά μπλόγκς που είναι αντιαμερικανικά ως συνωμοσιολόγους, έφτασε να κατανοήσει πως οι αποφάσεις των ΗΠΑ εφαρμόζονται κατά γράμμα παντού, με αφορμή την μη παράδοση στην Βουλή του πορίσματος για τις υποκλοπές. Πώς να το δώσει ο ΓΑΠ, αφού ο τελικός αποδέκτης των υποκλαπέντων συνομιλιών ήταν οι ομοεθνείς του;

ΑΠΟ Paideia-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails