Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Χωρίς εκλεγμένους από το λαό κυβερνά το ΠΑΣΟΚ


Tρεις μόλις μήνες μετά τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, το 55,8% των πολιτών δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση. Μάλιστα ο ένας στους δύο πολίτες τής δίνει έξι μήνες περίοδο χάριτος, ή δηλώνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χρόνου για τη νέα κυβέρνηση.
Αυτά προκύπτουν από έρευνα της Κάπα Research.

Γιατί όμως τόση αναξιοπιστία προς μία νέα κυβέρνηση;

Διότι, μεταξύ άλλων, δεν έχει πείσει ότι κυβερνά με βάση τη λαϊκή εντολή και μέσω των εκλεγμένων από το λαό αντιπροσώπων....

Όλοι γνωρίζουν, και ο φιλοκυβερνητικός Τύπος το διατρανώνει, ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να κυβερνήσει με μια κλειστή προσωπική παρέα υπουργών, τους οποίους μάλιστα καπέλωσε με μία στενότερη παρέα έμπιστων συμβούλων του, που κατοικοεδρεύουν στο πρωθυπουργικό γραφείο και κανείς υπουργός, ακόμα και ....


στενά συνδεδεμένος μαζί του όπως λ.χ. ο Γ. Παπακωνσταντίνου, δεν μπορεί να εισηγηθεί οτιδήποτε στον πρωθυπουργό αν δε περάσει από κάποιο σύμβουλο!

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι ο υφυπουργός Παιδείας Ι. Πανάρετος, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή και παρίσταται στο Μέγαρο Μαξίμου, τόσο ώστε να προξενεί σοβαρή ενόχληση στην επίσημη προϊσταμένη του υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου.


Άλλη κορυφαία περίπτωση είναι ο σύμβουλος κ. Θέος που ρυθμίζει… την απευθείας επαφή μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου!
Κυβέρνηση σωματοφυλάκων την αποκαλούν στο ΠΑΣΟΚ.
Έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους βουλευτές, που δημιουργεί ρήγματα στην κυβερνητική ενότητα.

apogevmatini


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει το Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας

Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας ,δεν έχουν συνειδητοποιήσει το που μας πάνε.

Ελάτε ΟΛΟΙ με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


ETHEROVAMON

Related Posts with Thumbnails