Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Συνεργάτες του Στυλιανίδη αποσπώνται εκεί που θέλουν! Ακόμα τα κουμάντα τα κάνουν δεξιοί! Κοιμούνται τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Τι κι αν το ΠΑΣΟΚ είναι στην κυβέρνηση, οι δουλειές των ανθρώπων της προηγούμενης κυβέρνησης γίνονται! Ο λόγος για τον Μιχάλη Πολυτσάκη, ο οποίος, αν και καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, πήρε απόσπαση για να διδάξει στο ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης!!!
Ο Μιχάλης Πολυτσάκης υπήρξε στο παρελθόν συνεργάτης επί ετών του πολιτευτή της ΝΔ στη Ροδόπη Κυριάκου Μπαμπασίδη. Ξαφνικά όμως αποστασιοποιήθηκε από αυτόν, λίγα 24ωρα πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2007, και μεταπήδησε στο στρατόπεδο Στυλιανίδη. Αμέσως μετά την υπουργοποίηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Παιδείας, ο καθηγητής διορίσθηκε στην Εθνική Επιτροπή Σχολικού Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας, ενώ είχε αποσπαστεί και στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ. Όταν όμως ανέλαβε το υπουργείο Παιδείας ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν ανανέωσε την απόσπαση αυτή. Για να έρθει το ΠΑΣΟΚ και να του εγκρίνει … την απόσπαση!
Πάντως όταν ο ίδιος δεν βρισκόταν στο ΤΕΦΑΑ δεν κακοπέρασε. Αποσπάστηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, όπου και παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα!


piazza del popolo




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails