Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

To τιμολόγιο της Siemens για τον γάμο της οικογένειας Μητσοτάκη - Μπακογιάννη στο Καρπενήσι



Τις στενές επαφές της οικογένειας Μητσοτάκη - Μπακογιάννη με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο αποκαλύπτει τιμολόγιο με το οποίο η Siemens Ελλάδος, θυγατρική της Siemens Γερμανίας, χορήγησε 600 ευρώ στον υιό της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, Κωστή.

Το τιμολόγιο της εταιρείας Christ Hellas, η οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον γνωστό γαλλικό οίκο Christofle, εκδόθηκε στις 14 Ιουλίου του 2006, δηλαδή μία μέρα πριν από τον γάμο του κ. Κωστή Μπακογιάννη με την κυρία Κάλλια Καμπουρίδου στην Ευρυτανία.......



Με το τιμολόγιο (αριθμός παραστατικού 00133) η Siemens Ελλάδος (με διεύθυνση έδρας επί της οδού Αρτέμιδος 8 στο Μαρούσι) πιστώνει 600 ευρώ για λογαριασμό του κ. Μπακογιάννη και της μέλλουσας (τότε) συζύγου του κυρίας Καμπουρίδου. Η κατάθεση του ποσού των 600 ευρώ, μόλις μία μέρα πριν από τον γάμο του γιου της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στο Νόστιμο Ευρυτανίας, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι επρόκειτο για το επίσημο δώρο της Siemens.

Το γεγονός ότι στο τιμολόγιο δεν αναφέρεται το όνομα του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, αφεντικού του ελληνικού κλάδου της Siemens ως τον Δεκέμβριο του 2007, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι προφανώς ο κ. Χριστοφοράκος -εμπλεκόμενος στην υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens και σήμερα ευρισκόμενος σε γερμανικό έδαφος- έκανε κάποιο άλλο δώρο στους νεόνυμφους, που προφανώς η υλική του αξία υπερέβαινε τα 600 ευρώ.

Αλλωστε ο κ. Χριστοφοράκος, συνοδευόμενος από τα παιδιά του, είχε φτάσει στην Ευρυτανία μία ημέρα πριν από τον γάμο του Κωστή Μπακογιάννη με την κυρία Καμπουρίδου.

Και μπορεί στο παρελθόν ο Κωστής Μπακογιάννης να διέψευσε κατηγορηματικώς ότι η γαμήλια δεξίωση που έδωσε για να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες καλεσμένους του στις Κορυσχάδες πληρώθηκε από τη Siemens, όμως η γερμανική εταιρεία, έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και με ποσό μάλλον συμβολικό (και σίγουρα αναντίστοιχο των δυνατοτήτων της εταιρείας) κατέθεσε 600 ευρώ για να στηρίξει τα δύο παιδιά στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής.


απο protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails