Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Πληρωνουν τους λαθρομεταναστες για να μεινουν στην Ελλαδα!!!



Παρακαλω, ολους οσους λαβουν αυτο το μηνυμα και εχουν καποια προσβαση προς καποιο καναλι, τον Αυτιά, τον Παπαδακη κ.α. να θεσουν υποψιν τους το θεμα, ωστε να βγαλουν επιτελους ενα εκπροσωπο της κυβερνησης και να τον ρωτησουν, πως, και γιατι, με ποιο δικαιωμα, θα μοιρασουν το Επιδομα Κοινωνικης Αλληλεγγυης στους Λαθρομεταναστες που εχουν εισοδημα κατω των 10.000 Ευρω Ετησιως.

Επισης να ερωτηθει και ο ΣΕΒ, ωστε να λαβει θεση για το που θα πανε τα λεφτα που προσφερουν οι επιχειρηματιες.

Καποτε ο Γιαννης Λατσης ειχε δωσει 30 εκ δολλαρια για τους Πολυτεκνους. Πεταχτηκε η Πετραλια και ανακοινωσε αμεσως δημιουργια ιδρυματος, με προεδρους, γραμματεις, οδηγους, αυτοκινητα κ.λ.π.
Και της απαντησε ο γερο Λατσης ( Βορειοηπειρωτης στην καταγωγη, Βλαχος, απο την πανω μερια του Γραμμου) σχεδον αμεσως, παιρνοντας την προσφορα πισω. "Τα λεφτα τα δινω για να γεννηθουν Ελληνοπουλα και οχι για να τα φανε τα λαμογια της κυβερνησης"!!!
==============================================================

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝOYN

Για να παραμείνει μια οικογένεια αλλοδαπών στην Ελλάδα, πρέπει το εισόδημα που δηλώνει ο πατέρας να είναι 8.000 Ευρώ ετησίως, συν 20% για κάθε προστατευμένο μέλος (σύμφωνα με τον νόμο, που πάνε να τον καταργήσουν).....

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!
Άρα, μια οικογένεια Αλβανών (ας πούμε), με 4 μέλη, για να συνεχίζει να μένει νομίμως στην Ελλάδα, πρέπει να δηλώνει στην Εφορεία ένα ετήσιο εισόδημα των 14.000 Ευρώ, συν το ελάχιστο των ενσήμων, 100 ένσημα το χρόνο για ασφάλιση.

Το ανακοινωθέν Κοινωνικό Επίδομα αποφασίστηκε να δοθεί σε όλους τους Έλληνες και αλλοδαπούς , με εισόδημα μικρότερο των 10.000 Ευρώ ετησίως.

Αυτόματα γεννάται το ερώτημα: Πως μπορεί να πάρει το επίδομα ο Αλβανός , που δήλωσε πέρυσι εισόδημα 8 η 9 χιλιάδων Ευρώ, εφόσον αυτόματα έχει χάσει το δικαίωμα της παραμονής του και νομικά και λογικά, θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στην Αλβανία;

Και γιατί ο εν λόγω Αλβανός παραμένει ακόμα στην Ελλάδα εν γνώσει των αρχών (οι μισοί σχεδόν Αλβανοί είναι αυτή τη στιγμή χωρίς άδεια παραμονής, λόγω έλλειψης ενσήμων και εισοδήματος - έκλεισαν οι οικοδομές που δούλευαν).

ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ;

Κι όμως, πολλοί επιμένουν να τους παρουσιάζουν ως σωτήριες της ελληνικής οικονομίας, χωρίς να αναρωτιούνται το τι θα φάει τέλος πάντων αυτός ο άνεργος και παράνομος Αλβανός στην Ελλάδα;.

Δεν είναι βέβαια το επίδομα, που προέκυψε τώρα, και το οποίο καταβάλουν οι επιχειρήσεις ( οι οποίες θα πρέπει να λάβουν και θέση), είναι μια σειρά πραγμάτων, εδώ και χρόνια, που συμβάλουν στην καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας και στην πτώχευση του ελληνικού κράτους, που έρχεται, έφτασε ήδη!

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αθήνας π.χ., παίρνουν παιδάκια για φύλαξη, με βάση των φορολογική δήλωση του γονέα τους, από τα φτωχότερα προς τα πλουσιότερα. Έτσι δεν παίρνουν σχεδόν κανένα ελληνόπουλο, γιατί ο Έλληνας πτωχός δηλώνει 8.000 Ευρώ τον χρόνο. Το 90% των παιδιών στους σταθμούς του Δήμου, είναι αλλοδαπά. Κι ενώ Βλέπουμε δηλώσεις αλλοδαπών με 3.000 και 4.000 χιλιάρικα ετησίως, οι υπάλληλοι παίρνουν τα παιδιά , διότι η «αντιρατσιστική πολιτική" του Δήμου τους επιβάλει να τα παρουν. Μα πως ζουν αυτοι οι ανθρωποι με 3.000 Ευρω ετησιο εισοδημα και ποιος τους δινει αδεια παραμονής;

Μην επεκταθώ και στα επιδόματα και , και, και.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΟΜΩΣ…

Και δυστυχώς, η ελίτ της Αθήνας δεν το έχει ακόμα καταλάβει. Η ακόμα και εκείνοι που το κατάλαβαν, ότι η το μέλλον ανήκει αποκλειστικά στα κράτη έθνη, προσπαθούν τώρα στο λυκόφως αυτής της παγκοσμιοποιητικης τάσης να «εκμεταλλευτούν » ότι περισσότερο μπορέσουν σε βάρος του ελληνικού έθνους και προς δικό τους όφελος.

Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ, μια ξενολαγνα κυβέρνηση, με την Θάλεια Δραγωνα, που έγραψε το βιβλίο «τι είναι η πατρίδα μου», που διδάσκει ότι το ελληνικό έθνος είναι δημιούργημα του 19ου αιώνα, από ένα συνονθύλευμα φύλλων της βαλκανικής, στην θέση του Γ.Γ. του Υπ. Παιδείας, με τον Γιώργο σε πλήρη θολούρα για το τι εστι εξωτερική πολιτική, με τον έχοντα ύφος Καρδιναλίου και στόμφο μανδαρίνου ( αλλά κατά βάθος ανίκανο και μικρόψυχο "κοματοσκυλο"), Χρυσοχοίδη, να υβρίζει τούς πολίτες λέγοντας τους ότι: εγώ είμαι ο εκπρόσωπος του λαού και όταν μου μιλάτε να στέκεστε προσοχή!!!…. ( τον ειδατε στην τηλεοραση με τους κατοικους το Αγιου Παντελεημονα; Φρικη!).

Αυτη η κυβερνηση τελεί σε πλήρη τρικυμία κρανίου.

Και από την άλλη οι ΜΚΟ, να πιέζουν να δοθεί παραμονή σε όλους ανεξαιρετως τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, υπηκοότητα σε όσους μένουν στην Ελλαδα 5 χρόνια, να μην χρειαζονται 100 ένσημα για την κοινωνική τους ασφάλιση, αλλά 50, να μην χρειάζεται κατώτερο όριο στην φορολογική δήλωση ( Οι ΜΚΟ πληρώνονται από ξένα κέντρα και δεν ανησυχούν για το τι θα φάει ο άνεργος λαθρομετανάστης στην Ελλάδα. Φυσικά θα φάει τις δικές μου σάρκες και όχι του κου, ή της κας ΜΚΟ, που κατοικεί στο Κολωνάκι)…

Και το ΠΑΣΟΚ να καθοδηγείται από τις ΜΚΟ και τα αλλά κέντρα, αλλά από την άλλη να ψάχνει λεφτά για το ΙΚΑ, για τα νοσοκομεία, για τα φαρμακα, και αφού δεν μπορεί να τα βρει, να καλεί τον Έλληνα να τα πληρώνει, για να μπορεί να περιθάλπει τον λαθρομετανάστη δωρεάν ! ( ναι αυτό ισχύει σε όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία. Αρρώστησα πρόσφατα και χρειάστηκε να πληρώσω -μου εδωσαν αποδειξη να παω στο ταμειο μου να τα εισπραξω- ακτινογραφία και εξετάσεις αίματος, παρότι απευθύνθηκα στα έκτακτα. Την ίδια στιγμή όλοι οι αλλοδαποί - το 90% των ευρισκομένων στην αναμονή- έκαναν ακτινογραφίες δωρεάν. Διαμαρτυρήθηκα , και η γραμματεία μου είπε, να πάω στον Αβραμοπουλο. Αυτός έφυγε απαντησα. Ναι αλλά αυτός ελαβε αυτό το μέτρο μου ανταπαντησαν.

Και ο σώζων εαυτόν, σωθήτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails