Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ???



Από:zougla.gr
Ρεπορτάζ: Αντιγόνη Μιχοπούλου

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ξενοφώντος υπάρχει ένα διατηρητέο κτίριο, το οποίο ανήκει στο Δήμο της Αθήνας. Το 2003, το κτίριο αυτό παραχωρήθηκε για χρήση στη δημοτική παράταξη του Χρήστου Παπουτσή και εν συνεχεία στον Κώστα Σκανδαλίδη και στην παράταξη του «Η Αθήνα Αλλάζει». Ωστόσο -σύμφωνα με καταγγελία- η χρήση του κτιρίου έχει αλλάξει. Αντί να το χρησιμοποιούν για τις ανάγκες της δημοτικής παράταξης χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Κώστα Σκανδαλίδη.



Επικοινωνήσαμε με το γραφείο της παράταξης του Κώστα Σκανδαλίδη όπου επιβεβαιώθηκε η καταγγελία. Οι συνεργάτες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ απαντούν στα τηλέφωνα σα να δουλεύουν σε προεκλογικό κέντρο, ενώ μας επιβεβαιώνουν ότι μπορούμε από το γραφείο να προμηθευτούμε και σταυρωμένα ψηφοδέλτια.



Επικοινωνήσαμε και με την υπηρεσία της Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Αθηναίων, ώστε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, ο Κώστας Σκανδαλίδης να έχει κάνει κάποια οικονομική συμφωνία με το Δήμο που να του επιτρέπει να χρησιμοποιεί το κτίριο και ως προεκλογικό κέντρο. Παράλληλα, επιβεβαιώσαμε ότι τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται στο γραφείο από το προεκλογικό επιτελείο του Κώστα Σκανδαλιδη ανήκουν και πληρώνονται από το Δήμο Αθηναίων.



Πήγαμε και στο κτίριο της οδού Ξενοφώντος για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Εκεί διαπιστώσαμε ότι το γραφείο λειτουργούσε καθαρά ως προεκλογικό κέντρο. Οι παραβρισκόμενοι συνομιλούσαν στα τηλέφωνα με ψηφοφόρους, ενώ στα γραφεία υπήρχαν σταυρωμένα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στο όνομα του Κώστα Σκανδαλίδη.



Ενημερώσαμε τον Δήμο Αθηναίων. Στην εγγραφή απάντηση του Δήμου αναφέρεται ότι, τόσο ο Δήμαρχος Αθηναίων, όσο και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αθηναίων, δεν γνώριζαν τίποτα και πληροφορήθηκαν το θέμα, από εμάς.



To θέμα όμως το θέσαμε και στον κ. Κώστα Σκανδαλίδη. Ακούστε την απάντηση του ιδίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails