Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Απίστευτες δηλώσεις έχουν κάνει τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Παπανδρέου αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και η Ντόρα Μπακογιάννη νυν ΥΠΕΞ και απο οτι λέγεται αυριανή αρχηγός της ΝΔ.
Ακουλουθώντας λοιπόν τα χνάρια των υπολοίπων "Νεοταξικών" πολιτικών ανα τον κόσμο,δύο απο τις κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας μας,τάσσονται ανοιχτά υπερ μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης.Σενάρια που πριν απο 5 χρόνια φάνταζαν "ακραία" και "συνωμοσιολογικά" τώρα πλέον φαίνεται να πέρνουν "σάρκα και οστά" τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Μήπως πρέπει να ξεκινήσουμε να αναρωτιόμαστε για το τι είδους συμφέροντα εξυπηρετούν οι υψηλόβαθμοι πολιτικοί της χώρας μας;;;



Ακολουθούν σχετικές αναφορές:

Στο Συνέδριο του "Economist":

"Την ανάγκη για μια παγκόσμια διακυβέρνηση που θα επαναπροσδιορίσει τις πολιτικές, λόγω των νέων, αναδυόμενων οικονομικών δυνάμεων, επεσήμανε η υπουργός Εξωτερικών."

Απο δημοσίευμα του "Ελεύθερου Τύπου" http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/05/blog-post_2782.html


Ο Γεώργιος Παπανδρέου είπε:

"Απαιτείται μια αναδιάρθρωση του συστήματος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης (σ.σ. δηλαδή αφού απαιτείται αναδιάρθρωση άρα ομολογεί ότι ήδη υπάρχει) με δημιουργία νέων θεσμών." (12ο συμπόσιο της Σύμης)

Πηγή:
link: http://www.inews.gr/60/einai-protasi-afti-kpapandreou.htm


«Η μεγάλη πρόκληση είναι η «επανίδρυση» της δημοκρατίας» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας το «παράδοξο» της ύπαρξης τεράστιων δυνατοτήτων στην ανθρωπότητα για επίλυση μιας σειράς προβλημάτων, από τη μια, και την επιδείνωση προβλημάτων ή την αδυναμία επίλυσής τους από την άλλη, ενώ απέδωσε το γεγονός αυτό στο ότι «δεν έχει παγιωθεί η δομή της παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης». (Ομιλία Γ. Παπανδρέου στο "Θερινό Πανεπιστήμιο" του γαλλικού Σοσιαλιστικού κόμματος)

Πηγή:
link: http://www.express.gr/news/world/205250oz_20090829205250.php3


"Οσον αφορά το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα, ο κ. Παπανδρέου πρότεινε τον ριζοσπαστικό εκσυγχρονισμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης." (εκδήλωση του "London School of Economics" - Λονδίνο)

Πηγή:
link: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=15459&subid=2&pubid=8215105


"Ο κ Γ Παπανδρέου ομιλώντας στην Βουλή για το ζήτημα της οικονομίας τόνισε, για άλλη μια φορά, την αναγκαιότητα για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, που κατ αυτόν θα λειτουργήσει σε όφελος των πολιτών!!

Προτείνει μάλιστα την αναγκαιότητα ενίσχυσης των ελεγκτικών μηχανισμών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που έχει στραγγαλίσει τις δημοκρατίες και έχει επιβάλλει δικτατορίες σε όλο τον κόσμο!!

Ζητάει την ενίσχυση του ελεγκτικού και εποπτικού ρόλου της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που καταλύει την εξουσία των εθνικών κρατών."

Πηγή:
link: http://keimenologio.blogspot.com/2008/11/blog-post_23.html

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2009/09/blog-post_7213.html







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails