Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΖΟΡΜΠΑ

Μια ανεξήγητη ενέργεια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι και η αποπομπή του δικαστικού Ζορμπά.Ο συγκεκριμένος δικαστικός ανέλαβε την διελεύκανση πολλών γκρίζων υποθέσεων των διαφόρων Ελληνικών κυβερνήσεων.
Πριν από 14 περίπου χρόνια ο εισαγγελέας τότε Ζορμπάς είχε απαγγείλει 9 κατηγορίες για κακούργημα στους υπεύθυνους της προμήθειας των ψηφιακών της Siemens και της Εricsson, μέσω της Ιντρακόμ, στον ΟΤΕ.Η τότε κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον μετάθεσε στα Γιάννενα αμέσως μετά τη δημοσίευση των κατηγοριών.Μετά το 2004 ο κ. Ζορμπάς ανέλαβε υπεύθυνος των προμηθειών των Ενόπλων Δυνάμεων όπου και εκεί ανακάληψε ατασθαλίες οικονομικές.Κυρίως όμως μπλοκάρησε δίαφορες συναλλαγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας οι οποίες χαρακτηρίστηκαν ύποπτες για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.
Μετακινήθηκε γρήγορα στην καινούργια Αρχή Ελέγχου Μαύρου Χρήματος.Τα πορίσματα όμως για την υπόθεση των ομολόγων ενόχλησαν κάποιους και έτσι οπως και στις προηγούμενες φορές ο κ. Ζορμπάς έμεινε μετέορος αφού η θέση του καταργήθηκε!!!









ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ

Φοβήθηκαν και νέα πορίσματα Ζορμπά-ΤΑ ΝΕΑ

Χέρι πρόσθετης εξάρτησης στις «ανεξάρτητες» Αρχές-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails